Perfect Fire Control

Perfect Fire Control uit Spakenburg realiseert wettelijk verplichte brandveilige compartimenten of aanpassingen in zowel bestaande bouw als nieuwbouw met als uitgangspunt de laatste bouwkundige eisen.

Applicaties

Elke applicatie krijgt verplicht een uniek applicatie certificaat met voor en na foto’s. De administratieve werkzaamheden die dit zowel voor uitvoerder als klant met zicht meebrengt wilde het bedrijf graag terugbrengen tot een minimum.

Certificaat-online systeem

Voor Perfect Fire Control heeft ARVI product naast de website het certificaat-online systeem gebouwd. Een online programma waarmee certificaten in enkele stappen worden opgebouwd. Het systeem biedt zowel voor monteurs als voor de klant vele mogelijkheden.

In de cloud werken met tablets

De monteurs op de werkvloer maken met een ipad de verplichte foto’s en doorlopen op het scherm de stappen voor het invoeren van de gegevens t.b.v het certificaat. Het certificaat wordt automatisch in PDF vorm en huisstijl in de cloud klaargezet voor online publicatie naar klant.

Inloggen klanten

De klanten van Perfect Fire Control loggen via de website in en zien een actueel overzicht van alle afgegeven certificaten, aangevuld met extra mogelijkheden.

Zowel voor de uitvoerder als voor de Perfect Fire Control klanten een zeer handige automatisering met veel tijdwinst!

Klant

Perfect Fire Control

Werk

Certificaat-online service

Tags

Communicatie | Design | Web | Automatisering