Ten Hulscher bv

Voor Ten Hulscher bv, producent en importeur van hang- en sluitwerk, verzorgen wij de volledige marketing-communicatie.

Vaste huisstijl

ARVI product heeft een duidelijke vaste lijn in huisstijl neergezet. Met in het oog springende accentkleuren en vaste elementen die op papier, online en in de showrooms zichtbaar de aandacht trekken.

Themacampagnes

Met geagendeerde themacampagnes betreedt Ten Hulscher bv keer op keer opvallend de markt met grote respons, aandacht en verkoop tot gevolg.

Nieuws- & Persberichten

Met regelmaat bereikt Ten Hulscher de kranten, vakbladen en online nieuwskaternen met innovaties en ontwikkelingen binnen het programma van Ten Hulscher. Dit komt door de uitnodigende en aantrekkelijke persberichten met mooie beelden die ARVI product bv aan het speciaal opgezette adressenbestand stuurt.

Inspirerende informatiebrochures

Meerdere keren per jaar komen er nieuwe productbrochures uit die ARVI product van A-Z opmaakt. De brochures worden in grote aantallen verspreid onder de dealers, beursbezoekers en andere geïnteresseerden en zorgen voor een belangrijk deel van de omzet.

Showroompresentaties

Ten Hulscher biedt haar dealers uitgebreide presentatiemogelijkheden. Ook hiervoor ontwerpt ARVI product alle uitingen. Tevens verzorgen wij de documentatie om deze presentaties te verkopen.

Productpresentatie op websites

De online productendatabase is een belangrijk onderdeel van de website met daaraan gerelateerd een uitgebreid administratiesysteem. ARVI product heeft zowel de particuliere als professionele website in beheer. De klanten kunnen o.a. online inloggen, bestellen en voorraad inzien.

Aantrekkelijke nieuwsbrieven

Voor extra interactie met de klanten verzorgd ARVI product maandelijks diverse nieuwsbrieven op het gebied van de laatste trends en ontwikkelingen in deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. De nieuwsbrieven hebben een hoge clickratio en zorgen voor veel geïnteresseerden op de websites.

In het oog springende verpakkingen

Exclusief ontwerpt ARVI product i.s.m. de verpakkingsfabrikant unieke verpakkingen voor de diverse hang- en sluitwerk producten.

Productfotografie

Voor perfecte online en offline productpresentatie fotografeert ARVI product in eigen studio alle producten voor de beste productbeleving en sfeerimpressies.

Social Media belevingen

De Ten Hulscher product- en bedrijfsbeleving wordt voortgezet op Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ en Youtube.

Ga naar website

Klant

Ten Hulscher bv

Werk

huisstijl, campagnes, nieuws, persberichten, brochures, websites, verpakking, fotografie, showroom, social media, automatisering

Tags

Marketing | Communicatie | PR | Design | Web | Beurzen